Over Thissen Autos 

Thissen Auto’s is een voormalig autohandelaar die jaren ervaring in de autobranche deelt met potentiële kopers en verkopers van auto’s. Van nieuwe auto’s kopen, een auto leasen, autohandel tot import of export van auto’s, hier beantwoorden we al je vragen. 

Je vindt bij Thissen Auto’s antwoord op alle vragen over auto inruilen, garantie, verzekeren of leasen, op al je vragen een eerlijk antwoord​.

Voormalig autobedrijf Thissen Auto’s in Breda

Na jarenlang te hebben gehandeld in occasions, van Fiat Panda tot Porsche Panamera, is Thissen Auto’s jaren geleden gestopt als autobedrijf. Wanneer je het bedrijf op internet opzoekt zie je nog voldoende bewijzen van het bestaan. 

thissen-auto-in-google-als-gesloten

Ook zie je al snel staan dat het permanent is gesloten. En in het register van de Kamer van Koophandel is het autobedrijf inmiddels uitgeschreven.

Waarom dan een website als we zijn gesloten?

Als mede-eigenaar van het bedrijf wilde ik graag iets nalaten, iets waar andere mensen hun voordeel mee kunnen doen. Nu ik zelf helemaal niets meer met deze branche van doen heb, geeft dat alle gelegenheid om deze kennis te delen. 

Mijn ervaring met de autohandel laat ik niet verloren laten gaan. De ervaring van een handelaar in een branche waar veel mensen weinig vertrouwen in hebben. Dat is een gegeven waar ik best begrip voor heb. 

Om in auto’s te handelen heb je geen vergunning nodig. Je hebt alleen wat centen nodig, en een handelsgeest. En dat trekt verschillende soorten mensen aan, waaronder opportunisten. Zo ook “slimme” verkopers. Mensen die gedreven zijn om geld te verdienen, soms ten koste van alles.

thissen autos bedrijfsfoto met autos op plein

Deze website stelt mij in de gelegenheid mijn ervaring te delen. Hierdoor krijg je inzage in de handelswijze van autohandelaren. 

Wees niet bang dat er alleen maar oplichters rondlopen want dat is echt niet zo. Maar het is wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten en hoe je geen dief wordt van je eigen portemonnee. 

Online verkopen, Inruilen, onderhandelen en meer

Doe er je voordeel mee. De oude website van Thissen Auto’s is vanaf nu gevuld met alle nodige informatie voor het kopen of verkopen een auto. 

  • Tips om een auto in te ruilen
  • Hoe je kunt onderhandelen
  • Waar op te letten bij een auto kopen
  • Waar een auto online verkopen
  • Importeren van een gebruikte auto uit Duitsland of België

Als particulier kan je heel veel informatie vinden op Thissen Auto´s. Het helpt je met een goede deal sluiten en informeert je over de risico’s. 

Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Gebruik je gezond verstand, informeer jezelf en als het te goed is om waar te zijn………… dan is het te goed om waar te zijn.
Wil je graag meer lezen over een bepaald onderwerp? Neem gerust contact op met [email protected]