Auto verkopen, gratis? Dat is zeer zeker mogelijk!

Wilt u uw auto verkopen, maar wilt u hiervoor niet betalen? Dan is het goed om te weten dat u ook gratis een auto kunt verkopen. U kunt namelijk op diverse manieren uw auto verkopen, gratis en bliksemsnel. In deze blog vertellen we u over drie manieren om het auto verkopen gratis te doen.

Wijkopenautos-logoWijKopenAutos
Lees meer
Verkoop je Auto Snel
Zorgeloos de beste prijs
Gratis bieding | Voer je autogegevens in en ontdek de waarde van je auto
autovendi logoAutovendi
Lees meer
Gratis en Vrijblijvend
Accepteren elke auto
Gratis bieding | Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis
inwilvanmijnautoaf-logoIkWilVanMijnAutoAf
Lees meer
Zonder Gedoe
Veilig verkopen
Gratis bieding | Gemakkelijke en betrouwbare verkoop van je auto

Is het mogelijk om het auto verkopen gratis te doen?


Ja, het is zeker mogelijk om het auto verkopen gratis en rap tot stand te brengen. Wanneer u uw auto wilt verkopen, is het begrijpelijk dat u het maximale eraan wilt verdienen en niet wilt betalen voor het verkopen van uw auto.

Het is daarom goed om te weten dat u uw auto gratis kunt verkopen bijvoorbeeld aan een particulier, via verschillende gratis verkoopsites of u kunt uw auto verkopen door het aan te bieden aan een auto-inkoopservice.

anwb verkoop service auto verkocht mevrouw blij

1. Verkopen aan een particulier

U kunt uw auto verkopen gratis doen door het aan een particulier te verkopen. Meestal doet u dit via een specifieke autoverkoopsite of bijvoorbeeld via Markplaats gratis

Er zijn een aantal websites waar u uw auto verkopen zonder kosten kunt regelen. Het voordeel van de verkoop van uw auto aan een particulier is dat u zelf de regie kunt pakken en een tussenpersoon eruit haalt.

Maar het betekent ook dat u tijd en moeite moet steken in het maken van een advertentie en foto’s en het plannen van bezichtigingen. Een ander nadeel is dat er vaak online heel veel auto’s worden aangeboden.

Het kan daarom lastig zijn om uw auto te laten opvallen.

2. Ruil uw oude auto in voor een nieuw model

Een andere optie om dit gratis te doen is door deze in te ruilen voor een nieuw model bij een garage of dealer. Dit is een zeer eenvoudige manier om uw auto te verkopen.

Het enige wat u hoeft te doen is naar de garage of dealer te gaan met de auto en de bijbehorende papieren. Daarna wordt alles verder geregeld door de kopende partij.

Ze doen u een bod op uw auto en als u hiermee akkoord gaat, dan trekken ze dit bedrag af van de prijs van uw nieuwe auto. Oftewel, u gaat met uw oude auto naar de garage en rijdt met een nieuwe weg.

Als u het auto verkopen gratis, snel en gemakkelijk wilt regelen, dan is dit een uitstekende optie.

3. Via een auto-inkoopservice

Wilt u het auto verkopen gratis en stressvrij regelen? Dan kunt u er ook voor kiezen om het via een auto-inkoopservice af te handelen.

Niet alleen wordt de complete verkoop voor u geregeld, de inkoopservice neemt ook alle administratieve werkzaamheden uit handen. Bovendien wordt de auto zelfs bij u opgehaald op een locatie en tijdstip die u het beste uitkomt.

In de meeste gevallen ontvangt u via deze weg een marktconforme prijs voor uw auto. Daarbij kopen dit soort bedrijven alle typen auto’s op, ongeacht de leeftijd, het merk en de kilometerstand.

In de praktijk betekent dit dat u uw auto binnen 24 uur heeft verkocht en het geld direct op uw rekening staat of cash wordt uitbetaald.